Intergraph-udstillingsstand, 6meter bred 18 meter lang og 5 meter høj. i de hule brædder foroven løber alt lys og forbindelser mellem computerne. I bagrunden et seminarområde hvor “vingerne” bruges til bagrum og teknik.

Og så en mini 3x3meter på en kongres for landmålere, det omhandler ledningsregistrering

et enkelt bogstav af et navn, malet med pensel direkte på væggen

“Sikkerhedspyramiden” til demo af låsecylindres sikkerhedsniveau, vi byggede 300 af dem i tidens løb.

Meget enkel låseklods til demo af en vindueslås funktion, dem lavede vi 600 af i tidens løb.

Rentegning af et 300 år gammelt monogram, forlægget var et gammelt kobberstik, nu er det digitalt så der kan skiftes farver og baggrunde -men inden da tog vi lige penslen og “fornyede det lidt tegnerier, kanonen er tegnet til en æske for P Brøste.

en af 50 demokasser til Silvans reol system, den lille dør kan åbnes så man kan prøve dørlukkeren.

 

 

 

16 meter fransk by med petanqebane og musettemusik i træerne og en fortorvscafe, lige på den anden side af gangen var en anden stand med alle varerne

hushjørnet under maling på værkstedet -det er malet på 310cm høje plader

 

 

Udstillingens tema var ”hop på vognen” (og få gulvvarme) så det lå jo lige for at tage en godsvogn og bruge den som bagrum, fyldt med stole og fadøl. Alle varer og systemer er vist i kanten på plancher.

– og for sjov skyld, togvognen som var udlånt af Jerbanemuseet bliver sat ind på et stykke skinne med sveller af de 2 lastbiler som kom med det.

Udstilling i Gentofte rådhushal. Vi spændte barduner ud mellem balkonens balustre og hængte bannere på dem for at få et let udseende, hængt i grupper for ikke at forstyrre indtrykket af hallen for meget.

L.M. Erikssons sektion for samtale og hospitalsudstyr skiftede navn til NIRA og for ligesom at skabe en huskbar overgang lavede vi dette 3,5m. høje N hvor benene er bagrum og fyldt med teknik. Vi genbrugte det 5 gange.

Ruko udstilling, 6x9m. fremstillet af meget lette elementer, i dragerne over standen er indbygget spot og strøm samt div. edb kabler.

Med årene kom der flere elementer til her er der kommet et 8-kantet rum til og lidt andre dragere. På denne stand var der, for at skabe fuldt lys, anvendt 130 stk downlights

 

En 3-fløjet demostander til landets låsesmede og byggemarkeder. Greb og cylindre virker Standeren har 5m2 udstillingsflade men fylder kun 0,6m2 på gulvet, transporteres som plader og samlepind. Midterstykket med varer er print på en aftagelig plade så der kan skiftes vare/budskaber

Her er så en lidt større model. Den er fortrinsvis monteret med elektriske låse og andet, dette kræver en god del plads til styrebokse, transformere mv. men det ligger bare oppe i lyskasserne foroven. Kirsebærfinerede udskiftelige plader, resten er malet.

Standeren står på et uddannelsessted

Til slut skal lige siges at vi ikke længere bygger udstillinger, men jeg kan som konsulent hjælpe med udvikling og produktion -hvor der kan trækkes på 40 års erfaring med design og produktion af  individuelle stande fra 3 til 600m2